Korte biografie:


Ik ben geboren in 1956 in hartje Amsterdam, in een gezin waar kunst een belangrijke rol speelde. Als kind maakte ik al collages van de plaatjes uit tijdschriften. Ook mijn jarenlange reizen in Azië zijn van invloed geweest op mijn kunst.
Ik maakte inkt-tekeningen en vooral Indian Black heeft me gegrepen door zijn sterke contrast in zwart-wit.
Ik ben autodidact en wilde al van jongs af aan dingen maken.
Dit heb ik mezelf al doende aangeleerd.


In 1998 ben ik voor het eerst met mijn kunst naar buiten getreden. Ik exposeerde collages, tekeningen en schilderijen in galerie Plein 7 in Amsterdam. Dit was non-figuratieve kunst en ik gebruikte daarbij mijn eigen methodes; ik probeerde uit, gebruikte stukjes textiel, plakte en knipte en leerde mijzelf zo wat allemaal mogelijk is met en op papier.
De gelaagdheid, hoe het papier absorbeert, en hoe fantastisch je het kan scheuren.
Zelf zei ik een keer hierover: ’Tijdens het werken vallen er schijnbaar toevallig druppels inkt die me meevoeren - dat proces is een groot avontuur! Het ontstaat allemaal in mijn atelier.’

Vanaf 2000 heb ik regelmatig geëxposeerd. Ik ben lid geworden van de Amsterdamse kunstenaarsvereniging ‘De Onafhankelijken’
. Ik doe ook regelmatig mee aan kunstbeurzen en treedt met mijn werk naar buiten in exposities.

Collages zijn een essentieel onderdeel van mijn werk. ‘Collage is eigenlijk de houding waarmee ik mijn kunst maak - ook in mijn schilderijen en tekeningen op papier.